Detalii livrare

  • In fiecare Luni lasam pachetele pentru livrarea in tara si ele sunt livrate in saptamana in curs.
  • In cadrul livrarii toate masinile sunt dotate cu sisteme de frig pentru a asigura cele mai bune conditii de pastrare pentru dumneavoastra.
  • Incercam intodeauna sa fim cat de prompti se poate dupa ce dumneavoastra ati finalizat comanda pe magazinul nostru online.
  • Tarif Standard pentru livrare in Bucuresti si judetul Ilfov: 30.00 lei.
  • Tarif Standard pentru livrare in zona de sud a tarii ( zona A ) : 50.00 lei.
  • Tarif Standard pentru livrare in restul tarii ( zona B ) : 50.00 lei.

 

Pentru comenziile trimise in alte zone decat Bucuresti-Ilfov , respectiv comenziile nationale , care sunt livrate cu un partener extern de transport frigorific , ne rezervam dreptul de a retine suma de transport in cazul in care dumneavoastra a-ti confirmat comanda telefonic , iar pe parcursul timpului de livrare v-ati razgandit si doriti returnarea banilor. 

 

Cum se desfasoara livrarea?

Dupa ce dumneavoastra ati finalizat comanda pe magazinul nostru online , unul dintre membrii echipei noastre va va suna pentru confirmarea comenzii si stabilirea exacta a locatiei , a datei si a orelor in care dumneavoastra veti fi disponibil pentru primirea produselor.

Va rugam sa va asigurati ca aveti un frigider in locatia la care se vor livra produsele.

Daca aveti nevoie urgenta de produsele din oferta CochiliaFood va rugam sa specificati acest lucru in instructiunile de la finalizarea comenzii. Spre exemplu: Daca aveti organizata o masa in familie si doriti ca in cadrul acestei mese sa folositi produsele noastre.

Daca v-ati razgandit si nu mai doriti produsele comandate va rugam sa mentionati acest lucru atunci cand veti fi sunat pentru stabilirea livrarii.

Ne rezervam dreptul de a retine suma de transport atat pentru tur , cat si pentru retur , in cazul in care din diferite motive dumneavoastra nu veti putea receptiona produsele pentru livrarea din tara.

Pentru orice alta intrebare legata de felul in care se va desfasura livrarea produselor puteti completa formularul de contact din sectiunea "Contact" a website-ului si sa adaugati in comentarii orice intrebare aveti pentru noi.

 

Va multumim!