Despre noi

 

“CochiliaFood nu este doar o companie de servicii clienti, este o garantie a calitatii constante”

 

Produse:

Suntem un furnizor importator si distribuitor de peste si fructe de mare ce se afla intr-o continua cautare a delicateselor marii, de la pestele comun precum Codul Atlantic, pana la cele mai rare specii precum Codul Negru. Credem cu pasiune in promovarea specialitatilor maritime pentru a implementa gusturi rafinate în farfuriile clientilor nostri. 

 

Viziunea noastra:

Suntem o echipa moderna si responsabila. Tintim calitatea si ne asiguram sa oferim clientilor specialitati distincte, culese din marile porturi ale lumii. Lucram cu tari din toata lumea cu scopul de a putea incanta cu gusturi alese intr-o maniera constanta. Odata preparate de expertii nostri, specialitatile sunt aduse la usa bucatariei dumneavoastra in cel mai rapid mod, privind conditii superioare de transport.

 

Oameni:

Echipa noastra este una multiculturala. Respectam si promovam diferentele in munca noastra zilnica. Incercam sa cream conditii superioare de munca pentru a furniza cele mai bune servicii pentru clientii nostri.

 

 

 Depozit:

 CochiliaFood dispune de 2 spatii de congelare cu temperaturi cuprinse intre   -18   grade celsius, respectiv -22 grade   celsius si   un spatiu de refrigerare (intre   0  – 4 grade   celsius), cu o capacitate   totala de 700 tone.