- 500g creveti pandalous borealis fresh
- 250 g smantana sau iaurt de 12 -15 % grasime
- 250 g maioneza usoara
- lamaie, piper, hrean ras,praf de ardei iute
- marar tocat (dupa gust)
- se poate pune si ceapa rosie tocata marunt
Intotdeauna cantitatea de creveti este egala cu cea de smantana plus maioneza!
Se lasa la scurs crevetii.
Se pun intr-un bol si se amesteca toate ingredientele. Atentie cu ele, nu exagerat.
Se serveste in general cu paine prajita, paine de secara si cu cartof copt.
Daca doriti sa conferiti o nota de rafinament preparatului, puteti adauga icre de stiuca in mixul final, sau puteti orna preparatul cu icre de somon.
Pofta buna!
Cuvinte cheie: creveti , crevetii , creveti pandalous borealis , salata , icre , icre stiuca , smantana , fructe de mare , retete fructe de mare , salata creveti , fructe de mare fresh , creveti fresh , reteta salata de creveti